Novell - Vampyrernas värld kapitel 2

Vampyrernas Värld
Kapitel 2

En människa verkade vara närvarande, alla kände lukten av färskt blod. Jag kände att det brände i halsen , jag hade inte druckit på över en dag . Men nu måste jag bara dricka blodet som människan har i sina ådror. Emira som brukar vara ganska bra på att dölja sin blodtörst blev galen av lukten. Hon började morra åt mig och visa tänderna,  Emira knuffade till mig så hårt att jag föll mot marken. Jag ska säga dig att det inte var gräs som jag föll på utan det var hård asfalt. Hon morrade ilsket och kastade sig på mig innan jag hann reagera, Emira bet tag i min nacke så att jag höll på att kvävas. Kastade undan henne ifrån mig , så långt att jag hann ta mig upp på fötter. Hon anfallde mig igen , men denna gång vägrade hon att släppa taget om min nacke. Kämpade för mitt liv , sparkade henne allt vad jag kunde i magen . Hon släppte sakta taget och ramlade ihop brevid mig, Ställde mig upp skrapade bort lite grus från mina kläder.
" Gick det bra ? , frågade Sara , en kompis till mig.
Jag nickade och drog upp jeansen en liten bit.
Sara tittade frågande på mig.
" Vad håller du på med? , skrek hon och hoppade på mig så att jag ramlade än en gång på asvalten.
" Ville bara kolla så att jag inte fick ett skrapsår, sa jag och försökte resa mig upp. Sara gick åt sidan , och studerade mig noga.
Jag fattade inte varför Sara helt plötsligt knuffade omkull mig, hon var nog rädd att hon skulle se en blodfläck. Men jag struntade i att fråga henne. Gick istället till polisen och frågade vad dom höll på med.
" Vi håller på att lista ut vem som har dödat den här personen, sa polisen Eric.
" Men vem kan ha mördat personen som kan ha varit människa eller vampyr ? , undrade jag nyfiket.
En tyst minut ägde rum.
" Hm , Det är än så länge omöjligt att veta , svarade Eric med lite oro i rösten.
Det kunde jag nästan ana, tänkte jag.
Jag gick till Emira och väntade.

//Julia
RSS 2.0